logo
For More Information,
Contact Us
Customer Support Center
(9:00 AM to 5:00 PM on any business days)
01-376822
For Order-ext:1, For inquiry-ext:0
01-376822
For Order-ext:1, For inquiry-ext:0
flag flag

Seminar on “STOCK MARKET OVERVIEW”

  • 22nd September 2018 (Saturday)
  • 09:00 a.m. to 12:00 p.m
  • Thing Ha Hotel, Grand Ballroom, Yaza Thing Ha Road, Hotel Zone, Nay Pyi Daw
About seminar contents

To spread more awareness about the Stock Investment among the general public. This seminar would be most suitable for the person who has not have a Securities Account yet.

Program

Speaker Timeframe

Duration

1. Account Opening 9:00-9:30

30 min

2. Opening Remark

 U Yin Zaw Myo

Chairman of MSEC

9:30-9:40

10 min

3. Photo Shooting Time

9:40-9:50

10 min

4. Introduction of MSEC

Mr. Takashi Yamaguchi

(M.D, MSEC)

9:50-10:00

10 min

5. Video Presentation 10:00-10:20

20 min

6. Stock Market Overview

Daw Khin Htwe Shwe

(E.D, MSEC)

10:20-10:50

30 min

7. Tea Break

10:50-11:20

30 min

8. How to invest in the stock market?

Mr. Tomohiyo Kobayashi (D.D, MSEC)

11:20-11:35

15 min

9. Account Opening

11:35-12:35

1 hr

Those who attend the seminar

During the seminar, the attendees would have a chance to open Securities Accounts with us in order to be able to start trading. Hence, it is kindly requested to bring NRC and Bank Pass Book along with you in order to open the securities account.

Reservation

The seats are limited. Please contact through the following contact address for reservation by 20th August 2018.