logo
For More Information,
Contact Us
Customer Support Center
(9:00 AM to 5:00 PM on any business days)
01-376822
For Order-ext:1, For inquiry-ext:0
01-376822
For Order-ext:1, For inquiry-ext:0
flag flag

Seminar on "APPROACHING TO THE STOCK MARKET IN MYANMAR"

  • 25th August 2018 (Saturday)
  • 08:30 a.m. to 12:00 p.m
  • IBC Grand Hall, No (88), Pyay Rd, Ward (11), Hlaing Tsp, Yangon.
About seminar contents

To spread more awareness about the Stock Investment among the general public. This seminar would be most suitable for the person who has not have a Securities Account yet.

Program

Speaker Time frame

Duration

1. Registration

8:00-8:30

30 min

2. Opening Speech

 (Member of SECM)

8:30-8:40

10 min

3. Introduction Speech

Mr. Takashi Yamaguchi (MD, MSEC)

8:40-8:50

10 min

4. Video Presentation Introduction to Stock Market

8:50-9:10

20 min

5. Future Prospect of Stock Market in Myanmar Dr.Maung Maung Thein (First Chairman, SECM)

9:10-9:40

30 min

6. Coffee Break

9:40-10:00

20 min

7. How to invest in the stock market? Mr. Tomohiyo Kobayashi (Deputy Director, MSEC)

10:00-10:30

30 min

8. Q and A

10:30-10:40

10 min

9. Account Opening Process

10:40-11:40

1 hr

Those who attend the seminar

During the seminar, the attendees would have a chance to open Securities Accounts with us in order to be able to start trading. Hence, it is kindly requested to bring NRC and Bank Pass Book along with you in order to open the securities account

Reservation

The seats are limited. Please contact through the following contact address for reservation by 20th August 2018.